Skip to content

Ať se děje, co se děje, my vám půjčíme!



    Máte negativní záznam v bankovním registru? Nemůžete žádat o úvěr v bance a v nebankovních společnostech, na které jste se obrátili, vám sdělili, že kvůli koronaviru a nesmyslným vládním omezením, ukončili do odvolání činnost?

    Řekli vám, že pozastavení poskytování půjček je dočasné, ale vy potřebujete peníze hned, nikoli až za tři měsíce, a to jen možná?

    Obraťte se s důvěrou na nás. Vaše finanční sny a plány vám pomáháme plnit již 28 let!

    Nabízíme tzv. americké hypotéky, tj. úvěry zajištěné nemovitostí, a to až do výše 60% hodnoty nemovitosti. Půjčit si můžete třeba jen 100.000 Kč, ale i např. 7.000.000 Kč! Výši splátek si můžete zvolit dle doby splatnosti, a to od 1 roku až do 20 let. Možnost předčasného splacení je samozřejmostí. Na fixace si u nás nehrajeme!

    Peníze z poskytnutého úvěru můžete použít na cokoli dle vašich potřeb!

    O tento nebankovní úvěr bez náhledu do bankovního registru a placení jakýchkoli poplatků u nás mohou žádat firmy, podnikatelé, zaměstnanci i důchodci.

    Koronaviru se u nás bát nemusíte, vše probíhá online, a to od podání žádosti (viz naše webové stránky), až po schválení úvěru.

    V případě zájmu stačí vyplnit jednoduchou online žádost na našich stránkách, na základě které vás budeme do 24 hodin telefonicky kontaktovat.



    TIP: Spolehlivá nebankovní půjčka do 750 000 Kč ZDE →
    Datum: 06.04.2020

    Dana Daňková
    777774200

    Kategorie: Půjčky se zástavou nemovitosti